Астрокартографията – светът в нас и ние в него

Какво представлява астрокартографията ?

Във време, в което светът е станал едно глобално село  и е възможно да пътуваш по света и реално и индиректно до най-отдалечените кътчета на Земята, астрокартографията е тази, която може да ориентира всеки как се вписва в това глобално село и какво метафорично казано отношение има глобалното село спрямо него. Тя анализира взаимодействието и взаимовръзката на човек с пространството. Местоположението, на което всеки един от планетните принципи е най-силно изразен.  Това са локациите на земното кълбо, на които в момента на раждането на някого, нещо, той изгрява, намира се в кулминация, в антикулминация и където залязва. Всяка една планета има по четири астрокартографски линии разположени на географската карта на света.

Най-силно изразен не означава непременно, че някъде по земното кълбо, където определен планетен принцип е в такава позиция, е възможно да е локация, която ще е източник на щастие, просперитет и успех. И ако примерно Венера изгрява в Белгия,  там ще сте неустоимо привлекателни за околните и ще печелите лесно техните симпатии. Или ако Слънцето Ви е в кулминация в Ню Йорк, този град може да се окаже важен, за да жънете професионални успехи и да се радвате на завидно обществено положение.  Това зависи от астрологичният анализ на всяка една индивидуална рождена карта.

Физическа и/или дистанционна релокация ?  Не е задължително и необходимо физически да се преместим на друго местоположение в друга държава, за да разберем как то може да ни се отрази. При условие, че човек няма възможност да пътува по света, то светът може да дойде при него под една или друга форма и посока. Например изразен посредством афинитет към някоя чужда култура, език, история, обичаи,  среща с хора, които са свързани с определена локация,  могат да се превърнат и да са нещо, което има по-голямо, водещо значение в живота на човек.

Важно е да се направи уточнението, че тази спойка, афинитет, може да се случи само в по-подходящите за това периоди.

Така макар и непряко, посредством различни начини, човек е свързан, метафорично казано обвързан по някакъв начин с някакво местоположение от земното кълбо.

 

Автор: star in the night sky
Реклами

The URI to TrackBack this entry is: https://starinthenightsky.wordpress.com/2014/06/25/%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%b2-%d0%bd%d0%b0%d1%81-%d0%b8-%d0%bd%d0%b8%d0%b5/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentВашият коментар

  1. Това е материал,който отдавна исках да прочета.Много ми допада!!!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s