Астрокартографията – светът в нас и ние в него

Какво представлява астрокартографията ?

Във време, в което светът е станал едно глобално село  и е възможно да пътуваш по света и реално и индиректно до най-отдалечените кътчета на Земята, астрокартографията е тази, която може да ориентира всеки как се вписва в това глобално село и какво метафорично казано отношение има глобалното село спрямо него. Тя анализира взаимодействието и взаимовръзката на човек с пространството. Местоположението, на което всеки един от планетните принципи е най-силно изразен.  Това са локациите на земното кълбо, на които в момента на раждането на някого, нещо, той изгрява, намира се в кулминация, в антикулминация и където залязва. Всяка една планета има по четири астрокартографски линии разположени на географската карта на света.

Най-силно изразен не означава непременно, че някъде по земното кълбо, където определен планетен принцип е в такава позиция, е възможно да е локация, която ще е източник на щастие, просперитет и успех. И ако примерно Венера изгрява в Белгия,  там ще сте неустоимо привлекателни за околните и ще печелите лесно техните симпатии. Или ако Слънцето Ви е в кулминация в Ню Йорк, този град може да се окаже важен, за да жънете професионални успехи и да се радвате на завидно обществено положение.  Това зависи от астрологичният анализ на всяка една индивидуална рождена карта.

Физическа и/или дистанционна релокация ? Не е задължително и необходимо физически да се преместим на друго местоположение в друга държава, за да осъществим метафорично казано връзка с него по някакъв начин. При условие, че човек няма възможност да пътува по света, то светът може да дойде при него под една или друга форма и посока. Например изразен посредством афинитет към някоя чужда култура, език, история, обичаи,  среща с хора, които са свързани с определена локация,  могат да се превърнат и да са нещо, което има по-голямо, водещо значение в живота на човек.

Астрокартографията предлага възможността да разберем, че  човек още с раждането си, дори и непряко, но посредством различни начини, е тясно свързан, обвързан с всичко, което произхожда от някакво местоположение от земното кълбо.

Важно е да се направи уточнението, че тази свързаност, може да е актуална,  само в по-подходящите за това периоди.

 

Автор: star in the night sky
Реклами

The URI to TrackBack this entry is: https://starinthenightsky.wordpress.com/2014/06/25/%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%b2-%d0%bd%d0%b0%d1%81-%d0%b8-%d0%bd%d0%b8%d0%b5/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentВашият коментар

  1. Това е материал,който отдавна исках да прочета.Много ми допада!!!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s