Астрология и Ленорман

При картите Ленорман начинът на подредба на картите определя контекста, през филтъра на който метафорично казано четем една Ленорман история. В тази публикация ще ви представя съчетаването на две системи – тези на астрологията и на картите Ленорман.

След като размесим тестето и го цепим с лявата ръка, нареждаме последователно 36-те на брой карти Ленорман в схемата на 12-те астрологични дома. Започваме от изгряващия знак, след това поставяме карта във втори, трети и т.н. дом., до 12-ти дом и отново докато наредим всичките карти от колодата.

Картата, на която цепим представлява това, което е основният задвижващ механизъм на цялата подредба. Нейната квинтесенция, резултат.

Изгряващата Ленорман карта, картите личен сигнификатор са от основните неща, за интерпретация в тази подредба. Първата може да е индикация за какво питащият Ленорман се свърза с някакъв момент от време. А втората за личната призма, през който той се разглежда. Астрологичният дом, в който попада Дамата или Джентълмена, избрани като карта личен сигнификатор на този, за когото се реди тази подредба, може да са индикация за моментните сфери на интерес.

Разглеждаме като цяло със символиката на коя от изтеглените по този начин Ленорман карти си кореспондират астрологичните домове. В кой Ленорман дом в размесеното тесте се намират естествените сигнификатори на Ленорман домовете.

Например всичко което касае социална среда, взаимоотношения и обмен с други хора, го символизират и естествените и индивидуалните сигнификатори по въпроса. А това са Ленорман картата, която попада в седми астрологичен дом в тази подредба и карта отброена под номер 25 в тях, както и тази, която се намира в нейният естествен Ленорман дом.

За разглеждане на ситуацията в общ план по различни теми за момента и в краткосрочен аспект, посредством комбинацията карти Ленорман и астрология, може да ми пишете чрез контакт формата на блога или на starinthenightsky@abv.bg

 

Автор: star in the night sky
Advertisements

The URI to TrackBack this entry is: https://starinthenightsky.wordpress.com/2017/11/01/%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%8f-%d0%b8-%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%bd/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s