Ленорман съветник

С използването на определени Ленорман подредби, картите Ленорман може да са бързо средство, с което да получите съвет, страничен поглед по отношение на някаква конкретна ситуация, която Ви е актуална и към която имате интерес. Подредбата ще е по моя преценка, в зависимост от естеството на въпроса.

От Ваша страна се иска да формулирате и зададете въпроса си в писмен вид както ви идва отвътре да го направите. За интерпретацията е важно каква енергия влагате в написаното.  Каквото Ви е актуално и в мислите, дори и на подсъзнателно ниво, в контекста на това и в такава насока, картите Ленорман ще могат да обрисуват моментната ситуация.

За целите на този Ленорман анализ използвам и комбинирам със способите на мунданната астрология. За повече многопластовост на актуалната обстановка.

За разглеждане на някакъв въпрос, който Ви интересува посредством картите Ленорман, може да ми пишете чрез контакт формата на блога или на starinthenightsky@abv.bg

Advertisements
Published in: on ноември 6, 2017 at 06:24  Вашият коментар  

The URI to TrackBack this entry is: https://starinthenightsky.wordpress.com/2017/11/06/%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%bd-%d1%81%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%ba/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s