За контакти

На първо място смятам, че е важно да се отбележи, че както астрологията, така и картите Ленорман и Таро не предлагат готови универсални рецепти и решения. Те дават насоки, упътват. Астрологът и човекът, който метафорично казано рисува с карти – Ленорман или Таро, може да Ви ориентира, но решенията, изборите зависят от Вас и са във Вашите ръце.

Астрологът няма някакви свръх способности, а  е човек като вас  – в нещо е добър, а в друго е с две леви ръце, но на първо място е човек, а не Бог.  Астрологът се развива, набляга и се усъвършенства в дадена сфера, в резултат на което притежава специализирани умения в нея, така както всеки един в някоя друга сфера. Както и във всяка област на специализация и в тази се влага много труд – в случая интелектуален.  Работата на астролога е интелектуална, аналитична, изисква умения за синтез на голяма като обем и на многопластова информация, но и интуитивна.  Той е своего рода преводач на един символен и метафизичен език.  Астрологът е анализатор на взаимодействието и взаимовръзката на човек със средата и пространството. За тази цел използва различни астрологични инструменти.  Той не е ясновидец, а анализатор на характеристиката на някакъв период от време. Както всеки един цвят има различни нюанси или се видоизменя съчетан с други, така и в живота някакъв въпрос или тема може да се прояви в различни нюанси т.е. вариации. Астрологията може да даде насоки за основния цвят,  но не и да опише едно към едно точния нюанс. Само неговите свойства и всички възможни произтичащи от тези свойства подобия, вариации.

Няма универсални астролози подходящи за всеки. Това, че някой Ви е препоръчал конкретен астролог, не значи, че той ще е и подходящия за Вас. Аз съм астролог – изследовател. Емпат. Човек на изкуството по призвание. За нуждите на един по-многопластов анализ използвам комбинацията от най-разнообразни методи. Някои от които не са много познати, достъпни са и се използват от малцина, а също така и такива по моя лична методология и разработка. Като астрологични методи от древността, та до такива от наши дни, иновативни –  антична астрология, ураническа, джйотиш, космобиология, астрокартография, геодезични еквиваленти. В един астрологичен анализ се използват интелектуална енергия, отделено време и астрологът се въвлича и на психо-емоционално, енергийно ниво. Затова е желателно да комуникират с консултирания на някакъв общ език. В такъв смисъл, в името на взаимната конструктивност и полезност при взаимодействие, ще приемам или не отправени желания за астрологичен анализ по моя преценка.

.

Реклами
Публична on ноември 13, 2010 at 17:00  Вашият коментар  

The URI to TrackBack this entry is: https://starinthenightsky.wordpress.com/about/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s